Favoriter

Mina favoriter

Du har inga sparade favoriter.

Bra att veta

Hur du än väljer att resa hit, är det enkelt. Här under hittar du information om olika färdsätt och var det finns Info Points och ställplatser.

Resa hit är enkelt

Kollektivtrafik

Närheten till Malmö, Copenhagen Airport och Malmö Airport gör att det är lätt att ta sig hit. Från Malmö C åker du smidigast med regionbuss 100 och från Malmö Hyllie med regionbuss 300. Båda linjerna har täta avgångar och tar dig till Vellinge/Näset på 25–45 min. På regionbussarna går det att betala med kort eller via Skånetrafikens app, men alla bussar är kontantfria.

Bil

Med bil tar du dig hit på 20 minuter från Malmö, 20 minuter från Copenhagen Airport och 30 minuter från Malmö Airport.

Båt

Det går givetvis bra att segla eller åka motorbåt hit. Vi har gästhamnar både i Höllviken och i Skanör, och om du inte vill lägga till kan du föra ankare utmed kusten i stället.

Cykel

Det är lätt att ta cykeln hit – och du får njuta av det fina skånska landskapet på vägen. Från Malmö kan du cykla på fina landsvägar som tar dig hit via bland annat Tygelsjö, Gessie och Hököpinge. Från Trelleborg kan du cykla längs den vackra sydkusten.

Vill du hyra cykel när du är på plats, hittar du information om uthyrningsställen här!

 

Covid-19

Vi uppmanar alla våra besökare att följa Folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer kring COVID-19.

Folkhälsomyndigheten

Info Points och ställplatser

Info Points är bemannade turistserviceplatser som tillhandahåller enklare turistinformation till besökare i form av broschyrer, kartor med mera. Det finns sex stycken så kallade Info Points i området och de hittar du på kartan nedan under fliken ”Info Points”.

Ställplatser för husbilar finns på flera ställen i området och de hittar du på kartan nedan under fliken ”Ställplatser”